images/sliders/kruiwagens-tuincentrum.jpg

ribes king edward VII van rijs rottom
De Ribes 'King Edward VII' is een schitterend bloeiende plant, uitstekend geschikt voor het aanplanten van hagen. De rode bloemen van de Ribes 'King Edward VII' verspreiden voor sommigen een wat onprettige geur.

De Ribes 'King Edward VII' is in 1826 geïntroduceerd in Engeland, en sindsdien verspreid over veel tuinen in West-Europa.
Het snoeien van de Ribes 'King Edward VII' gebeurt het beste na de bloei, in de late lente of vroege zomer. Verjongen kan men het beste doenin het midden van de winter door alle takken tot 30 cm vanaf de grond af te knippen. De plant zal dan in het voorjaar weer uitlopen.

Bij Van Rijs kost de Ribes € 6,50 per stuk

 

Volg ons op Facebook en Google!

 

vijf sterren review tuincentrum van rijs 100Bekijk alle berichten op onze facebookpagina 

U kunt ook een beoordeling schrijven op onze Google bedrijfspagina!

Openingstijden:

Ons tuincentrum is ook tijdens de corona-crisis op de gebruikelijke tijden geopend. Wel vragen wij van bezoekers om de 1,5 meter afstand te respecteren en zo veel mogelijk pinbetalingen te doen ipv met contant geld te betalen.

Maandag 08:00-17:45
Dinsdag 08:00-17:45
Woensdag 08:00-17:45
Donderdag 08:00-17:45
Vrijdag 08:00-17:45
Zaterdag 08:00-17:00
Zondag Gesloten

 

Gesloten? Of geen tijd om nu langs te komen? Plaats uw bestelling dan online via DirectPlant en haal uw bestelling op bij Van Rijs als het ú uitkomt.

logo direct plant van rijs

Hans van Rijs

hans van rijs 500

Hans is zijn vader opgevolgd in het bedrijf en helpt u graag met zijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van planten en tuinaanleg,

 

logo van rijs 200 roder