images/sliders/kruiwagens-tuincentrum.jpg

koningsdag
Dit zijn onze openingstijden voor de komende feestdagen:

Koningsdag:  geopend 27 april van 09.00 uur tot 17.45 uur

Hemelvaartsdag: geopend van 08.00 tot 17.45 uur

2e pinksterdag: geopend van 08.00 uur tt 17.45 uur.

tuincentrum open corona heerenveen web
Ondanks het Corona-virus is Tuincentrum van Rijs op de normale tijden geopend. Ook op 2e paasdag bent u van harte welkom! Uiteraard vragen wel van bezoekers om 1,5 meter afstand te houden van elkaar, en niet met contant geld te betalen maar te pinnnen.

hans van rijs open ondanks corona
Hans van Rijs zet zijn handel weer klaar voor een nieuwe werkdag. "Alles begint weer te bloeien, de lente trekt zich nergens iets van aan. Het komt zoals het komt, maar op dit moment ben ik nog gewoon geopend.

camellia debbie roos van rijs heerenveen

De Camellia 'Debbie' roos bloeit dubbelbloemig met een rose bloemkleur. Het is een vroege bloeier van februari tot maart, staat zoals elke Camellia graag beschut tegen de koude oostenwind. De plant is heel goed winterhard.

ribes king edward VII van rijs rottom
De Ribes 'King Edward VII' is een schitterend bloeiende plant, uitstekend geschikt voor het aanplanten van hagen. De rode bloemen van de Ribes 'King Edward VII' verspreiden voor sommigen een wat onprettige geur.

Volg ons op Facebook en Google!

 

vijf sterren review tuincentrum van rijs 100Bekijk alle berichten op onze facebookpagina 

U kunt ook een beoordeling schrijven op onze Google bedrijfspagina!

Openingstijden:

Ons tuincentrum is ook tijdens de corona-crisis op de gebruikelijke tijden geopend. Wel vragen wij van bezoekers om de 1,5 meter afstand te respecteren en zo veel mogelijk pinbetalingen te doen ipv met contant geld te betalen.

Maandag 08:00-17:45
Dinsdag 08:00-17:45
Woensdag 08:00-17:45
Donderdag 08:00-17:45
Vrijdag 08:00-17:45
Zaterdag 08:00-17:00
Zondag Gesloten

 

Gesloten? Of geen tijd om nu langs te komen? Plaats uw bestelling dan online via DirectPlant en haal uw bestelling op bij Van Rijs als het ú uitkomt.

logo direct plant van rijs

Hans van Rijs

hans van rijs 500

Hans is zijn vader opgevolgd in het bedrijf en helpt u graag met zijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van planten en tuinaanleg,

 

logo van rijs 200 roder