images/sliders/grashalmen2-tuincentrum-van-rijs.jpg

Bloemenpracht Tuincentrum Van Rijs RottumTal van bloemensoorten staan momenteel volop in bloei. Hans van Rijs heeft even tijd om van zijn eigen bloemenpracht te genieten. De afgelopen maanden was het wel anders. Als gevolg van de corona-epidimie was het op de tuin een enorme drukte.

,,Logisch, want heel veel mensen waren thuis. Ze wilden massaal de tuin onder handen nemen en kloppen dan bij ons aan’’, aldus Van Rijs. Onder de klanten zaten ook veel nieuwkomers.

Alle plantenproducten verkochten in de eerste maanden na de corona-uitbraak in maart 2020 goed. ,,We hadden genoeg in de tuin, maar bij sommige kwekers waren de producten op. Het is vaak een kwestie van inschatten, maar wie kon dit zien aankomen?’’ Aan de vraag naar groenteplantenn kon redelijk worden voldaan, vooral ook omdat sla, andijve enzovoort gauw klaar zijn.

Vooral de potgrond was niet aan te slepen. ,,Waar we anders drie pallets met zakken potgrond bestellen, zaten we nu op zeven, meer dan het dubbele. En die gingen ook nog eens in dezelfde tijd weg. De fabrikant kon de vraag niet aan.’’

Kom langs aan de de Binnendrijk 83a in Rottum, op de weg naar Rottum, vanuit Heerenveen direct over de brug rechts.

 

 

Volg ons op Facebook en Google!

 

vijf sterren review tuincentrum van rijs 100Bekijk alle berichten op onze facebookpagina 

U kunt ook een beoordeling schrijven op onze Google bedrijfspagina!

Openingstijden:

Wij zijn ook geopend op 2e Paasdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag!

Maandag 08:00-17:45
Dinsdag 08:00-17:45
Woensdag 08:00-17:45
Donderdag 08:00-17:45
Vrijdag 08:00-17:45
Zaterdag 08:00-17:00
Zondag Gesloten

 

Gesloten? Of geen tijd om nu langs te komen? Plaats uw bestelling dan online via DirectPlant en haal uw bestelling op bij Van Rijs als het ú uitkomt.

logo direct plant van rijs

Hans van Rijs

hans van rijs 500

Hans is zijn vader opgevolgd in het bedrijf en helpt u graag met zijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van planten en tuinaanleg,

 

logo van rijs 200 roder